Neuronu’ odihnit

Don’t mess with the rested mind!

Despre

Ce e aia „Neuronu`odihnit”, cine e ăia care scrie aici? Şi alte întrebări asemănătoare s-ar putea sa vă străfulgere sinapsele si descărcăturile electrice din a voastră materie cenuşie.
Păi „Neuronu’ odihnit” este atunci când… cănd între o pereche de urechi, sau chiar doo, în cazul în care locul şi data naşterii sunt apropiate de Cernobâl, se găseşte un mare vid, un gol, o gaură neagră. Conform studiilor, s-a putut observa că în cele mai multe cazuri, lipsa desăvârşită a materiei cenuşii este înlocuită sau mai bine spus golul din craniul unora este umplut cu lanţuri cu diametrul de aproximativ doo dejete, ghiuluri cu sigla mercedes, cămăşi imprimate cu motive indepărtat orientale, pantofi ascuţiţi la vărf (eventual şi ciucurei) iar lista râmăne deschisă. Asta era una…

Şi a doa,… Aici scrie neşte iluştrii necunoscuţi, niste minţi strălucitoare dar nedescoperite, nişte unii apăruţi în breaslă nu de foarte multă vreme, dar cu o arzătoare dorinţă de afirmare, de ascensiune a scării blogciale.

Şi nume? Vreţi nume? Pai priectu’ nuronului frânt în 4atru e început de doi oameni cu câte un neuron de căciulă, pe numele lor, de scena, Iubire si cacat şi sângeroasa/geriaaaaa Bloodie dar asta nu însemnă că circumferinţa terenului râmâne aşa, pentru că doritorii de cujetări voioase dar adânci sunt bineveniţi în a ni se alătura, după crâncene probe de foc, evident.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: