Neuronu’ odihnit

Don’t mess with the rested mind!

Crerul, telecomunicaţiile şi alcoolul

Posted by bloodie pe aprilie 11, 2008

Haideţi să fim sinceri! Lucrăm, ce naiba? Tre’ să ne câştigam pâinea. Dar unii stăm înţepeniţi în birouri, avem un calculator şi de obicei în spatele lui intră o mufă care bagă internet. 😀 Deja ne vin idei! Şi după atâta simulare a muncii, extenuaţi de-a dreptul, ne mai dăm pe net în scopuri mai puţin profesionale. Că avem blog, că ne uităm pe youtube sau trimitem bancuri colegilor pe mess, tot aia e.

Păi dacă stau bine să mă gândesc şi a fi preot e un job până la urmă. Unu’ care umple stomacu şi îngroaşă protmoneul chiar. Păi şi preoţii ăştia săracii, tot oameni sunt. Dacă noi avem voie să mai tragem chiulul lor de ce le-ar fi interzis? Iaca, aşa! 🙂 Un popă mai rebel de felul lui, şi-a întrerupt slujba ca să răspundă la mobil. Şi ce-are fraţilor? Că stătea departe şi nu bruia camerele! Bineînţeles că după atâta recitat (fie vorba între noi, e lungăăăăă slujba pentru reuniunea masochisă numită căsătorie), omului i s-a făcut sete şi având la îndemână vinul mirilor doar ce era să facă? Se deshidrata.

Atâta scandal pentru nimic. Omul poate are şi laptop, eventual bagă un counter sau o zuma între două parastasuri şi-un botez. 🙂 E om…

Daţi o geană aici (dovada video)!

Reclame

Un răspuns to “Crerul, telecomunicaţiile şi alcoolul”

  1. moflea said

    e moldovean !!! asa sunt aproape toti numai la bautura se gandeste si se pare ca pentru preutul asta e mai important sa vb la tel sau o vrut sa se asigure ca sunt toti la numta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: